×

nieuws

blijf op de
hoogte van
alle deliflor
nieuwtjes
HeaderNieuwsAfbeelding
10-05-2024

Maak kennis met de prachtige Commander Pink troschrysant! Na het succes van de witte Commander, onthullen Deliflor en Zentoo nu samen Commander Pink, een bloeiende kracht om rekening mee te houden. Deze mooie roze, robuuste troschrysant staat op het punt de wereld te veroveren, net als zijn voorganger. Maak je klaar om betoverd te worden door haar schoonheid!

02-05-2024

Van 11 t/m 14 juni vindt de zomerse editie van de bloeiproeven plaats bij Deliflor. Nieuwe rassen en kansrijke nummers voor de internationale markt staan in volle bloei en bieden een prachtig overzicht van de nieuwe generatie chrysanten. Onze accountmanagers staan voor u klaar om alle noviteiten en de teelttechnische details aan u uit te leggen. Kom naar Deliflor en laat u informeren over de rassen voor 'The next gen'.

Meld u hier aan voor een afspraak.

 

30-04-2024

De Handelsdagen bij Deliflor die in week 17 plaatsvonden, waren waardevol voor zowel handel als Deliflor.

16-04-2024

Dropshot, een energie boost voor elk boeket!

Ontdek de verbluffende schoonheid van het nieuwste Santini ras: Dropshot! Deze opvallende pompon van Deliflor betovert met zijn prachtige, intense paarse kleur, waardoor elk boeket direct tot leven komt. Maar dat is niet alles - Dropshot heeft ook een indrukwekkend vaasleven, waardoor je langer kunt genieten van zijn levendige uitstraling. Voeg een vleugje energie toe aan je bloemarrangementen met Dropshot en laat je creativiteit bloeien! Vanaf week 18 in grotere aantallen verkrijgbaar, aangevoerd door Ruud en Hans Hendriks.

123

MEER WETEN?
BEL, SCHRIJF
OF NEEM
CONTACT MET
ONS OP!

HeaderAfbeelding
Deliflor