×

GROOTSTE


CHRYSANTEN


VEREDELAAR


TER WERELD


MET EIGEN


BEWORTELING


VAN STEKKEN


HAPPY FLOWER

HAPPY YOUOntdek de betoverende wereld van chrysanten op onze website. De vreugde die deze bloemen brengen in het leven van mensen is ongeëvenaard. Van levendige kleuren tot hun symboliek van geluk en welvaart, chrysanten voegen een vleugje vreugde toe aan elke gelegenheid en aan elk boeket.

bol afbeelding 1
bol afbeelding 2
bol afbeelding 3
bol afbeelding 4
bol afbeelding 5
bol afbeelding 6

LAAT JIJ JE 
CARRIERE 
OPBLOEIEN
BIJ DELIFLOR?

Sluit je aan bij ons bloeiende team en ontdek de vreugde van het werken bij Deliflor. Net zoals chrysanten het leven verrijken, zo bieden wij een inspirerende werkomgeving waar jouw talent kan bloeien.Wij bieden vacatures op allerlei niveaus en interessegebieden. Wil jij bijdragen aan de nieuwe generatie chrysanten? Dan past jouw DNA wellicht goed bij Deliflor.


WERKEN BIJ DELIFLOR
20-06-2024

Roze is dé trendkleur van deze zomer! De nieuwe troschrysant Tendenza sluit perfect aan bij deze trend. Zomers pink, deze bloem fleurt elk zomerboeket op en geeft direct een ultiem zomergevoel. De enkelbloemige Tendenza wordt aangevoerd door River Flowers. Nu verkrijgbaar op de Nederlandse markt!

19-06-2024

Serenity Sweet Peach is de nieuwste aanwinst in de Serenity familie. Naast Serenity, Serenity Sweet en Serenity Purple is dit de vierde kleur van Serenity. De bijzondere zalmkleurige Serenity Sweet Peach met haar kenmerkende streepjes op de linten heeft alle sterke eigenschappen van de Serenity familie. De combinatie met het gele hart, maakt deze nieuwe troschrysant tot een zomerse verrassing!

Zentoo voert Serinity Sweet Peach aan vanaf week 24.

17-06-2024

We kijken terug op een uitstekende Delishow 2024. Veel buitenlandse klanten hebben de reis naar Nederland ondernomen: zowel vanuit Europa als vanuit Azie en Zuid-Amerika hebben we veel klanten mogen ontvangen. Zij hebben veel nieuwe rassen en nummers in de kas gezien die mogelijkheden bieden voor de toekomst. Met recht waren het ‘the next gen’ chrysanten die te bewonderen waren zowel in de prachtige ambiance van de ontvangstruimte als in de kas waar een bloemenzee stond te bloeien. De roze variant van Commander, Commander Pink en de nieuwe witte enkelbloemige chrysant Mirana werden in bijzondere presentaties uitgelicht en mochten beide rekenen op veel belangstelling.

Nieuwe nummertjes die op belangstelling mochten rekenen van Nederlandse klanten en exporteurs zijn na afloop van de bloeiproef gebost om voor nadere kennismaking langs te brengen. Hiermee gaat de ontwikkeling van nieuwe sterke en toonaangevende rassen verder!

06-06-2024

Van 11 t/m 14 juni vindt de zomerse editie van de bloeiproeven plaats bij Deliflor. Nieuwe rassen en kansrijke nummers voor de internationale markt staan in volle bloei en bieden een prachtig overzicht van de nieuwe generatie chrysanten. Onze accountmanagers staan voor u klaar om alle noviteiten en de teelttechnische details aan u uit te leggen. Kom naar Deliflor en laat u informeren over de rassen voor 'The next gen'.

Meld u hier aan voor een afspraak.

 

04-06-2024

Mirana is een weerspiegeling van de vrouw. Puur. Beeldschoon. Een ode aan ware powerhouses. Met haar kleurrijk en krachtige hart en omringd door pure witte bloembladeren toont Mirana ons dat echte schoonheid in puurheid ligt. Deze puurheid is onze grootste kracht. Kijk in de spiegel en ontdek de pure kracht en schoonheid in jezelf, weerspiegeld door Mirana.

grootste chrysanten
veredelaar in de wereld

actief in meer dan 55 landen

DIT ZIJN WIJ
IN  FEITEN
EN CIJFERS

 

Deliflor is wereldwijd marktleider in veredeling, vermeerdering
en beworteling van chrysanten. En is bewust bezig met het milieu.

meer dan 400 chrysantenrassen

beste bekende chrysantenrassen:
Baltica®, Magnum®, Radost, Rossano, Yin Yang®

productie van 1.100.000.000 stekjes per jaar

Deliflor