×

GROOTSTE


CHRYSANTEN


VEREDELAAR


TER WERELD


MET EIGEN


BEWORTELING


VAN STEKKEN


HAPPY FLOWER

HAPPY YOUOntdek de betoverende wereld van chrysanten op onze website. De vreugde die deze bloemen brengen in het leven van mensen is ongeëvenaard. Van levendige kleuren tot hun symboliek van geluk en welvaart, chrysanten voegen een vleugje vreugde toe aan elke gelegenheid en aan elk boeket.

bol afbeelding 1
bol afbeelding 2
bol afbeelding 3
bol afbeelding 4
bol afbeelding 5
bol afbeelding 6

LAAT JIJ JE 
CARRIERE 
OPBLOEIEN
BIJ DELIFLOR?

Sluit je aan bij ons bloeiende team en ontdek de vreugde van het werken bij Deliflor. Net zoals chrysanten het leven verrijken, zo bieden wij een inspirerende werkomgeving waar jouw talent kan bloeien.Wij bieden vacatures op allerlei niveaus en interessegebieden. Wil jij bijdragen aan de nieuwe generatie chrysanten? Dan past jouw DNA wellicht goed bij Deliflor.


WERKEN BIJ DELIFLOR
06-06-2024

Van 11 t/m 14 juni vindt de zomerse editie van de bloeiproeven plaats bij Deliflor. Nieuwe rassen en kansrijke nummers voor de internationale markt staan in volle bloei en bieden een prachtig overzicht van de nieuwe generatie chrysanten. Onze accountmanagers staan voor u klaar om alle noviteiten en de teelttechnische details aan u uit te leggen. Kom naar Deliflor en laat u informeren over de rassen voor 'The next gen'.

Meld u hier aan voor een afspraak.

 

04-06-2024

Mirana is een weerspiegeling van de vrouw. Puur. Beeldschoon. Een ode aan ware powerhouses. Met haar kleurrijk en krachtige hart en omringd door pure witte bloembladeren toont Mirana ons dat echte schoonheid in puurheid ligt. Deze puurheid is onze grootste kracht. Kijk in de spiegel en ontdek de pure kracht en schoonheid in jezelf, weerspiegeld door Mirana.

29-05-2024

Na een succesvolle deelname in 2023 zal Deliflor ook in 2024 weer aanwezig zijn op de IFTEX in Nairobi, Kenia. Van 4-6 juni zullen we klanten en relaties uit Afrika onze noviteiten en bekende rassen tonen. We heten iedereen van harte welkom in stand D2.18

23-05-2024

Op woensdag 22 mei heeft de officiële opening van de nieuwe vestiging van Deliflor Japan plaatsgevonden. De ceremonie werd bijgewoond door vertegenwoordigers van de Nederlandse ambassade, lokale overheidsinstanties, installateurs, veilingen, de Beekenkamp Group, evenals telers en handelaren van bloemen.

10-05-2024

Maak kennis met de prachtige Commander Pink troschrysant! Na het succes van de witte Commander, onthullen Deliflor en Zentoo nu samen Commander Pink, een bloeiende kracht om rekening mee te houden. Deze mooie roze, robuuste troschrysant staat op het punt de wereld te veroveren, net als zijn voorganger. Maak je klaar om betoverd te worden door haar schoonheid!

grootste chrysanten
veredelaar in de wereld

actief in meer dan 55 landen

DIT ZIJN WIJ
IN  FEITEN
EN CIJFERS

 

Deliflor is wereldwijd marktleider in veredeling, vermeerdering
en beworteling van chrysanten. En is bewust bezig met het milieu.

meer dan 400 chrysantenrassen

beste bekende chrysantenrassen:
Baltica®, Magnum®, Radost, Rossano, Yin Yang®

productie van 1.100.000.000 stekjes per jaar

Deliflor