×

nieuws

blijf op de
hoogte van
alle deliflor
nieuwtjes
HeaderNieuwsAfbeelding
20-06-2024

Roze is dé trendkleur van deze zomer! De nieuwe troschrysant Tendenza sluit perfect aan bij deze trend. Zomers pink, deze bloem fleurt elk zomerboeket op en geeft direct een ultiem zomergevoel. De enkelbloemige Tendenza wordt aangevoerd door River Flowers. Nu verkrijgbaar op de Nederlandse markt!

19-06-2024

Serenity Sweet Peach is de nieuwste aanwinst in de Serenity familie. Naast Serenity, Serenity Sweet en Serenity Purple is dit de vierde kleur van Serenity. De bijzondere zalmkleurige Serenity Sweet Peach met haar kenmerkende streepjes op de linten heeft alle sterke eigenschappen van de Serenity familie. De combinatie met het gele hart, maakt deze nieuwe troschrysant tot een zomerse verrassing!

Zentoo voert Serinity Sweet Peach aan vanaf week 24.

17-06-2024

We kijken terug op een uitstekende Delishow 2024. Veel buitenlandse klanten hebben de reis naar Nederland ondernomen: zowel vanuit Europa als vanuit Azie en Zuid-Amerika hebben we veel klanten mogen ontvangen. Zij hebben veel nieuwe rassen en nummers in de kas gezien die mogelijkheden bieden voor de toekomst. Met recht waren het ‘the next gen’ chrysanten die te bewonderen waren zowel in de prachtige ambiance van de ontvangstruimte als in de kas waar een bloemenzee stond te bloeien. De roze variant van Commander, Commander Pink en de nieuwe witte enkelbloemige chrysant Mirana werden in bijzondere presentaties uitgelicht en mochten beide rekenen op veel belangstelling.

Nieuwe nummertjes die op belangstelling mochten rekenen van Nederlandse klanten en exporteurs zijn na afloop van de bloeiproef gebost om voor nadere kennismaking langs te brengen. Hiermee gaat de ontwikkeling van nieuwe sterke en toonaangevende rassen verder!

06-06-2024

Van 11 t/m 14 juni vindt de zomerse editie van de bloeiproeven plaats bij Deliflor. Nieuwe rassen en kansrijke nummers voor de internationale markt staan in volle bloei en bieden een prachtig overzicht van de nieuwe generatie chrysanten. Onze accountmanagers staan voor u klaar om alle noviteiten en de teelttechnische details aan u uit te leggen. Kom naar Deliflor en laat u informeren over de rassen voor 'The next gen'.

Meld u hier aan voor een afspraak.

 

1234

MEER WETEN?
BEL, SCHRIJF
OF NEEM
CONTACT MET
ONS OP!

HeaderAfbeelding
Deliflor