×

Over Deliflor

Marktleider in veredeling
en beworteling
van chrysanten

HeaderAfbeelding

productieproces

Hoe komt een nieuw chrysantenras tot stand? Het gaat hierbij vooral om de kunst van het weggooien. Jaarlijks worden bij Deliflor zo’n 400.000 zaadjes van nieuwe kruisingen gepoot. Slechts 10 hiervan halen de eindfase en worden als commercieel ras in de markt geïntroduceerd. Alleen de beste rassen met de meest optimale teelteigenschappen halen de eindstreep. Het duurt gemiddeld zo’n 3 jaar voordat een nieuw ras voldoende getest is om op de markt te komen.

Een stukje geschiedenis

Deliflor is inmiddels al 25 jaar een begrip in de chrysantenwereld. Het bedrijf is ontstaan door het samengaan van meerdere bedrijven en heeft zich ontwikkeld tot innovatieve marktleider die wereldwijd actief is.
 

Ontdek
onze
locaties

De roots van Deliflor liggen in Nederland. Midden in het kloppende hart van de Nederlandse tuinbouw, staat het hoofdkantoor in Maasdijk. Wereldwijd bedienen wij onze klanten vanuit meerdere verkoopkantoren en productielocaties. Contact
Deliflor Americas Rionegro, Finca Manzanares, Lote B km 3, La Ceja, Antioquia +57 3227316256
lorena.franco@deliflor.com

COLOMBIA

Deliflor Americas Reeds sinds 2008 zijn we met een bedrijf actief in Colombia. In 2023 is een gloednieuw bedrijf voor Deliflor in Colombia gebouwd. Hiermee worden grote klanten in Colombia bediend. ZIj richten zich met name op de Noordamerikaanse en Canadese markt. Deliflor Americas is gedreven in haar ambities op het gebied van duurzaamheid en richt zich bovendien in sterke mate op het bouwen van relaties binnen en buiten het bedrijf. 

ONS CORPORATE VERHAALBij Deliflor Chrysanten is het onze passie om bij te dragen aan de vreugde en kleur in het leven van mensen, zowel nu als voor de komende generaties. Onze toewijding is diepgeworteld in de ontwikkeling van hoogwaardige chrysantenrassen en het leveren van plantmateriaal dat deze belofte met glans vervult.

Onze missie is helder: Deliflor streeft ernaar wereldwijd kwekers jonge planten te leveren die, dankzij hoogwaardige genetica, het optimale rendement en toegevoegde waarde bieden aan onze klanten. We ontwikkelen onze eigen genetica en werken nauw samen met partners om deze missie te vervullen.
In alles wat we ondernemen, omarmen we onze kernwaarden: vreugde, kleurrijk, betrouwbaar, innovatief en betrokken. Chrysanten zijn voor ons meer dan alleen bloemen; ze vertegenwoordigen de vreugde van elk moment in het leven en bieden een rijke kleurervaring die generaties verbindt.

Onze visie is even krachtig als veelomvattend: de wereld heeft gewassen nodig, nu en in de toekomst, die bijdragen aan de verbetering van onze leefomgeving. Voor de productie van deze gewassen is hoogwaardig plantmateriaal nodig, opgekweekt door gespecialiseerde bedrijven. Hierdoor bevorderen we efficiëntie in het gebruik van energie en middelen. Zo dragen wij als producent van jonge planten, samen met onze toegewijde medewerkers, bij aan verantwoord produceren.

Bij Deliflor Chrysanten verenigen onze missie en visie zich tot een krachtbron die Ons voortstuwt in onze toewijding om vreugde en kleur in de wereld te verspreiden en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzame toekomst voor alle generaties. Als betrokken en betrouwbare partner streven we naar innovatie in alles wat we doen. Ontdek de pracht van Deliflor Chrysanten en laat ons samen de wereld kleur geven.

bol afbeelding 1
bol afbeelding 2
bol afbeelding 3
bol afbeelding 4
bol afbeelding 5
bol afbeelding 6

DUURZAAM
GEWORTELD
IN NATUUR EN
SAMENLEVINGBij Deliflor omarmen we duurzaamheid, geworteld in de overtuiging dat ons succes hand in hand gaat met het welzijn van onze wereld en de mensen die haar bewonen.

MEER OVER DUURZAAMHEID
Deliflor