×
Nieuws

Eerste prijswinnaars Commander Pink actie ontvangen hun prijs

Duyvenvoorde Flowers & Plants en Westflora Export zijn de eerste winnaars van de Commander Pink actie. Zowel de inkoper als verkoper van de prachtige roze Commander Pink zijn door Zentoo (Ronald van den Berg) en Deliflor (Ruben Poot) beloond met 2 heerlijke Rituals Geschenksets.

De komende weken maken nieuwe exportbedrijven kans om eveneens winnaar te worden. Het enige dat zij hiervoor hoeven te doen is Commander Pink blijven kopen. Gezien het enthousiasme in de markt voor deze mooie, sterke troschrysant zal dit voor veel exportbedrijven geen probleem zijn.

Eerste prijswinnaars Commander Pink actie ontvangen hun prijs Eerste prijswinnaars Commander Pink actie ontvangen hun prijs Eerste prijswinnaars Commander Pink actie ontvangen hun prijs

"Volg onze socials voor actueel nieuws"

Up to date blijven

Deliflor is regelmatig aanwezig op (inter-)nationale beurzen om haar assortiment te promoten. Op deze nieuwspagina houden we u op de hoogte van onze beursdeelnames, demonstraties en shows. Daarnaast introduceren wij met regelmaat nieuwe rassen op de markt. Deze noviteiten vindt u ook op deze pagina. En natuurlijk zijn er ook binnen Deliflor wereldwijd ontwikkelingen in onze veredelings- en bewortelingsactiviteiten en binnen onze vestigingen wereldwijd waar we u graag van op de hoogte houden. Wilt u graag actief op de hoiogte gehouden worden, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.


MEER WETEN?
BEL, SCHRIJF
OF NEEM
CONTACT MET
ONS OP!

HeaderAfbeelding
Deliflor