×
Beurzen en events

Santini Bloeiproef

Donderdag 3 oktober 2024

Deliflor Chrysanten en Hendriks Baarlo nodigen u uit voor een interessante ‘Santini bloeiproef’ op het bedrijf van Ruud en Hans Hendriks. We laten hier een uitgebreid assortiment Santini’s in de kas zien, aangevuld met sfeervolle presentaties van uiteenlopende Santini rassen. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden van bestaande rassen maar zeker ook over nieuwe kansrijke nummers uit de Deliflor koker. We kijken uit naar uw komst!

Bent u erbij? Meld u dan vandaag nog aan via een mail met uw naam, bedrijfsnaam en mobiele nummer naar: marchel.denhaan@deliflor.nl

Er gaat gezamenlijk vervoer vanaf Van der Valk Schiphol.

Meer informatie? Marchel den Haan: 0174 526200 of bekijk de uitnodiging

 

Santini Bloeiproef Santini Bloeiproef Santini Bloeiproef

"Volg onze socials voor actueel nieuws"

Up to date blijven

Deliflor is regelmatig aanwezig op (inter-)nationale beurzen om haar assortiment te promoten. Op deze nieuwspagina houden we u op de hoogte van onze beursdeelnames, demonstraties en shows. Daarnaast introduceren wij met regelmaat nieuwe rassen op de markt. Deze noviteiten vindt u ook op deze pagina. En natuurlijk zijn er ook binnen Deliflor wereldwijd ontwikkelingen in onze veredelings- en bewortelingsactiviteiten en binnen onze vestigingen wereldwijd waar we u graag van op de hoogte houden. Wilt u graag actief op de hoiogte gehouden worden, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.


MEER WETEN?
BEL, SCHRIJF
OF NEEM
CONTACT MET
ONS OP!

HeaderAfbeelding
Deliflor