×

nieuws

blijf op de
hoogte van
alle deliflor
nieuwtjes
HeaderNieuwsAfbeelding
29-05-2024

Na een succesvolle deelname in 2023 zal Deliflor ook in 2024 weer aanwezig zijn op de IFTEX in Nairobi, Kenia. Van 4-6 juni zullen we klanten en relaties uit Afrika onze noviteiten en bekende rassen tonen. We heten iedereen van harte welkom in stand D2.18

23-05-2024

Op woensdag 22 mei heeft de officiële opening van de nieuwe vestiging van Deliflor Japan plaatsgevonden. De ceremonie werd bijgewoond door vertegenwoordigers van de Nederlandse ambassade, lokale overheidsinstanties, installateurs, veilingen, de Beekenkamp Group, evenals telers en handelaren van bloemen.

10-05-2024

Maak kennis met de prachtige Commander Pink troschrysant! Na het succes van de witte Commander, onthullen Deliflor en Zentoo nu samen Commander Pink, een bloeiende kracht om rekening mee te houden. Deze mooie roze, robuuste troschrysant staat op het punt de wereld te veroveren, net als zijn voorganger. Maak je klaar om betoverd te worden door haar schoonheid!

02-05-2024

Van 11 t/m 14 juni vindt de zomerse editie van de bloeiproeven plaats bij Deliflor. Nieuwe rassen en kansrijke nummers voor de internationale markt staan in volle bloei en bieden een prachtig overzicht van de nieuwe generatie chrysanten. Onze accountmanagers staan voor u klaar om alle noviteiten en de teelttechnische details aan u uit te leggen. Kom naar Deliflor en laat u informeren over de rassen voor 'The next gen'.

Meld u hier aan voor een afspraak.

 

123

MEER WETEN?
BEL, SCHRIJF
OF NEEM
CONTACT MET
ONS OP!

HeaderAfbeelding
Deliflor