×
Nieuws

Deliflor lid van Floral Fundamentals

Deliflor mag zich sinds begin 2024 trots lid van Floral Fundamentals noemen. Deze groep van bloemisten, kwekers en leveranciers legt een bijzondere en waardevolle connectie tussen producenten van bloemen en -materialen en degenen die dagelijks met deze producten werken. Het inspireren van elkaar en het uitwisselen van kennis en ideeën sluit uitstekend aan bij de kernwaarden van Deliflor, die samenwerking en betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. Wij laten bloemisten van dit platform graag kennis maken met noviteiten die we met regelmaat op de markt brengen. Zo stellen we vooraanstaande arrangeurs als eerste op de hoogte van nieuwe producten. Anderzijds ontvangen we vanuit de praktijk direct feedback op onze producten die we bij onze productontwikkeling mee kunnen nemen.

Tijdens de eerste bijeenkomsten hebben we reeds diverse leden mogen ontmoeten en is er al volop met onze chrysanten kennisgemaakt door de aanwezige arrangeurs. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking binnen dit platform!

Deliflor lid van Floral Fundamentals

"Volg onze socials voor actueel nieuws"

Up to date blijven

Deliflor is regelmatig aanwezig op (inter-)nationale beurzen om haar assortiment te promoten. Op deze nieuwspagina houden we u op de hoogte van onze beursdeelnames, demonstraties en shows. Daarnaast introduceren wij met regelmaat nieuwe rassen op de markt. Deze noviteiten vindt u ook op deze pagina. En natuurlijk zijn er ook binnen Deliflor wereldwijd ontwikkelingen in onze veredelings- en bewortelingsactiviteiten en binnen onze vestigingen wereldwijd waar we u graag van op de hoogte houden. Wilt u graag actief op de hoiogte gehouden worden, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.


MEER WETEN?
BEL, SCHRIJF
OF NEEM
CONTACT MET
ONS OP!

HeaderAfbeelding
Deliflor