×

nieuws

blijf op de
hoogte van
alle deliflor
nieuwtjes
HeaderNieuwsAfbeelding
18-07-2024

Ter promotie van ons prachtige en sterke nieuwe ras Commander Pink gaan we vanuit Deliflor in samenwerking met Zentoo een leuke actie doen! Alle kopers van deze roze troschrysant maken vanaf week 31 kans om een Luxe Rituals Pakket te winnen. Hadden we bij de Commander actie stoere Commander jeans in de winactie. Bij de Commander Pink actie sluiten we met de prijs aan bij de lieve, roze uitstraling en de kracht van ontspanning met een heerlijke set uit de uitgebreide collectie van Rituals.

 

17-07-2024

Deliflor mag zich sinds begin 2024 trots lid van Floral Fundamentals noemen. Deze groep van bloemisten, kwekers en leveranciers legt een bijzondere en waardevolle connectie tussen producenten van bloemen en -materialen en degenen die dagelijks met deze producten werken. Het inspireren van elkaar en het uitwisselen van kennis en ideeën sluit uitstekend aan bij de kernwaarden van Deliflor, die samenwerking en betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. Wij laten bloemisten van dit platform graag kennis maken met noviteiten die we met regelmaat op de markt brengen. Zo stellen we vooraanstaande arrangeurs als eerste op de hoogte van nieuwe producten. Anderzijds ontvangen we vanuit de praktijk direct feedback op onze producten die we bij onze productontwikkeling mee kunnen nemen.

Tijdens de eerste bijeenkomsten hebben we reeds diverse leden mogen ontmoeten en is er al volop met onze chrysanten kennisgemaakt door de aanwezige arrangeurs. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking binnen dit platform!

17-07-2024

Dicha, de enkelbloemige gele troschrysant van Deliflor is nu beschikbaar op de markt. G&G Flowers voert deze zonnige verschijning aan. Dicha fleurt elk zomerboeket op en geeft je dat echte zomerse gevoel!

20-06-2024

Roze is dé trendkleur van deze zomer! De nieuwe troschrysant Tendenza sluit perfect aan bij deze trend. Zomers pink, deze bloem fleurt elk zomerboeket op en geeft direct een ultiem zomergevoel. De enkelbloemige Tendenza wordt aangevoerd door River Flowers. Nu verkrijgbaar op de Nederlandse markt!

12345

MEER WETEN?
BEL, SCHRIJF
OF NEEM
CONTACT MET
ONS OP!

HeaderAfbeelding
Deliflor