×
Introducties

Commander Pink winactie

Ter promotie van ons prachtige en sterke nieuwe ras Commander Pink gaan we vanuit Deliflor in samenwerking met Zentoo een leuke actie doen! Alle kopers van deze roze troschrysant maken vanaf week 31 kans om een Luxe Rituals Pakket te winnen. Hadden we bij de Commander actie stoere Commander jeans in de winactie. Bij de Commander Pink actie sluiten we met de prijs aan bij de lieve, roze uitstraling en de kracht van ontspanning met een heerlijke set uit de uitgebreide collectie van Rituals.

Hoe? We maken elke 4 weken een pool van kopers die in de afgelopen 4 weken Commander Pink hebben gekocht. Vanuit die pool wordt via loting -onafhankelijk- een winnend exportbedrijf getrokken. De inkoper van dat bedrijf wint een pakket! En leuker nog, de verkoper van hetzelfde bedrijf met de grootste verkoper wint eveneens een Rituals pakket.

Er zullen vier rondes zijn, iedere ronde zijn er nieuwe kansen. Een winnaar (bedrijf) kan maar één keer de winnaar zijn gedurende deze actie. Wanneer een nieuwe ronde start, wordt de exporteur die reeds gewonnen heeft uit de nieuwe ‘pool’ gehaald, ook al behoort die tot de kopers van die periode. Zo maken alle kopers kans om winnaar te zijn van een heerlijke Rituals set.

Bent u de eerste winnaar van deze leuke actie? Zorg dan dat u vanaf nu op de trouwe koperslijst van Commander Pink staat! In week 35 zullen de eerste winnaars bekendgemaakt worden.

Commander Pink winactie

"Volg onze socials voor actueel nieuws"

Up to date blijven

Deliflor is regelmatig aanwezig op (inter-)nationale beurzen om haar assortiment te promoten. Op deze nieuwspagina houden we u op de hoogte van onze beursdeelnames, demonstraties en shows. Daarnaast introduceren wij met regelmaat nieuwe rassen op de markt. Deze noviteiten vindt u ook op deze pagina. En natuurlijk zijn er ook binnen Deliflor wereldwijd ontwikkelingen in onze veredelings- en bewortelingsactiviteiten en binnen onze vestigingen wereldwijd waar we u graag van op de hoogte houden. Wilt u graag actief op de hoiogte gehouden worden, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.


MEER WETEN?
BEL, SCHRIJF
OF NEEM
CONTACT MET
ONS OP!

HeaderAfbeelding
Deliflor