×
Beurzen en events

Bloeiproef januari

FORMULE 1 PITREPORTER JACK PLOOIJ ZORGT VOOR VROLIJKE NOOT TIJDENS DELISHOW VAN DELIFLOR

22-1-2024

Het jaarlijkse evenement Delishow, waarin veredelingsbedrijf Deliflor Chrysanten haar nieuwe assortiment chrysanten toont, heeft tussen 16 en 19 januari veel kwekers en handelaren getrokken. Niet alleen waren zij welkom om de ‘Next gen’ veredelingsresultaten te bekijken. Ook was er ruimte voor ontspanning en informeel bijpraten met collega’s. Jack Plooij, pitreporter bij de Formule 1, verzorgde op donderdag 18 januari een leuke lezing over zijn Formule 1 ervaringen en het belang van samenwerken. Max Verstappen is de gevierde man, maar zonder een ultieme samenwerking van alle partijen om hem heen, zou hij nergens zijn.
 
Er werd door klanten enthousiast gereageerd op de nieuwe toppers in de bloeiproef, die zoals gewoonlijk werden gepresenteerd in een prachtige ambiance, dit maal geheel ingericht in de vernieuwde Deliflor huisstijl. Hierin was onder meer een opvallende presentatie gemaakt van de nieuwe enkelbloemige witte Mirana, een van de toppers voor de toekomst.
 
Speciaal voor dames uit de bloemensector werd op woensdag een leuke workshop georganiseerd waarin zij creatief met de chrysanten van Deliflor aan de slag konden. Hier werd met enthousiasme op gereageerd.
 
Deliflor kijkt met een positief gevoel terug op een enerverende week.

 

 

Bloeiproef januari Bloeiproef januari Bloeiproef januari Bloeiproef januari Bloeiproef januari Bloeiproef januari Bloeiproef januari

"Volg onze socials voor actueel nieuws"

Up to date blijven

Deliflor is regelmatig aanwezig op (inter-)nationale beurzen om haar assortiment te promoten. Op deze nieuwspagina houden we u op de hoogte van onze beursdeelnames, demonstraties en shows. Daarnaast introduceren wij met regelmaat nieuwe rassen op de markt. Deze noviteiten vindt u ook op deze pagina. En natuurlijk zijn er ook binnen Deliflor wereldwijd ontwikkelingen in onze veredelings- en bewortelingsactiviteiten en binnen onze vestigingen wereldwijd waar we u graag van op de hoogte houden. Wilt u graag actief op de hoiogte gehouden worden, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.


MEER WETEN?
BEL, SCHRIJF
OF NEEM
CONTACT MET
ONS OP!

HeaderAfbeelding
Deliflor