×
Introducties

Nieuw: Babe Bianco!

Vanaf week 34 introduceert Zentoo de prachtige crèmekleurige troschrysant van Deliflor: Babe Bianco! De zalmkleurige Babe heeft al veel harten veroverd, en nu krijgt deze favoriet een elegante nieuwe kleurvariant.

Deze zachte crèmekleur past perfect bij de pasteltinten van deze zomer voor een heerlijk fris boeket. En richting het najaar? Combineer Babe Bianco met limegroen of warme oranje tinten voor een verbluffend effect.

Met zo'n 25.000 stelen per week, is deze topper een waardevolle aanvulling in ons assortiment. Mis het niet!

"Volg onze socials voor actueel nieuws"

Up to date blijven

Deliflor is regelmatig aanwezig op (inter-)nationale beurzen om haar assortiment te promoten. Op deze nieuwspagina houden we u op de hoogte van onze beursdeelnames, demonstraties en shows. Daarnaast introduceren wij met regelmaat nieuwe rassen op de markt. Deze noviteiten vindt u ook op deze pagina. En natuurlijk zijn er ook binnen Deliflor wereldwijd ontwikkelingen in onze veredelings- en bewortelingsactiviteiten en binnen onze vestigingen wereldwijd waar we u graag van op de hoogte houden. Wilt u graag actief op de hoiogte gehouden worden, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.


MEER WETEN?
BEL, SCHRIJF
OF NEEM
CONTACT MET
ONS OP!

HeaderAfbeelding
Deliflor