×
Nieuws

Nieuwbouw Deliflor Hoogveld geopend

Zaterdag 25 november 2023 heeft Sjaak van der Tak, voorzitter van LTO Nederland, de officiële opening van het nieuwe bewortelingsbedrijf Deliflor Hoogveld in Nieuwaal verricht. Onder toeziend oog van Otto van Tuijl (directeur Deliflor Hoogveld), Peter Zaat (directeur Deliflor Chrysanten) en Jan Kreling (directeur Kreling Chrysanten) werd een druk op de knop gegeven waarmee het nieuwe logo werd binnengereden en de opening een feit was. Na het officiële deel ging om 10.30 uur de deur open voor iedereen die geïnteresseerd was om een kijkje te nemen bij de technische hoogstandjes van dit innovatieve nieuwe bedrijf.

Diverse leveranciers van alle techniek waren met een standje aanwezig om uitleg te geven aan de bezoekers. De route door het bewortelingsbedrijf leidde onder meer langs de 3 teeltlagen met LED, de 42 steksteekmachines die in actie bewonderd konden worden, het geautomatiseerde transportsysteem en het inventieve liftsysteem. Een enorme hoeveelheid mensen uit de regio Bommelerwaard, maar ook veel klanten uit het Westland hebben de gelegenheid aangegrepen om de nieuwbouw te bezoeken. Zo vormt dit nieuwe bedrijf een mooie verbinding tussen de chrysantenteelt in Bommelerwaard en Westland, zoals ook Sjaak van der Tak zo mooi verwoordde in zijn openingsspeech.

Voor wie niet in de gelegenheid was om aanwezig te zijn tijdens de open dag, is het gehele productieproces in deze film te zien: video Deliflor Hoogveld


Deliflor Hoogveld is een joint venture tussen Kreling Beheer B.V. en Deliflor Beheer B.V
 

Nieuwbouw Deliflor Hoogveld geopend

"Volg onze socials voor actueel nieuws"

Up to date blijven

Deliflor is regelmatig aanwezig op (inter-)nationale beurzen om haar assortiment te promoten. Op deze nieuwspagina houden we u op de hoogte van onze beursdeelnames, demonstraties en shows. Daarnaast introduceren wij met regelmaat nieuwe rassen op de markt. Deze noviteiten vindt u ook op deze pagina. En natuurlijk zijn er ook binnen Deliflor wereldwijd ontwikkelingen in onze veredelings- en bewortelingsactiviteiten en binnen onze vestigingen wereldwijd waar we u graag van op de hoogte houden. Wilt u graag actief op de hoiogte gehouden worden, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.


MEER WETEN?
BEL, SCHRIJF
OF NEEM
CONTACT MET
ONS OP!

HeaderAfbeelding
Deliflor