×
Nieuws

Officiële opening van nieuwe vestiging Deliflor Japan in Hamamatsu

Hamamatsu, Japan – Op woensdag 22 mei heeft de officiële opening van de nieuwe vestiging van Deliflor Japan plaatsgevonden. De ceremonie werd bijgewoond door vertegenwoordigers van de Nederlandse ambassade, lokale overheidsinstanties, installateurs, veilingen, de Beekenkamp Group, evenals telers en handelaren van bloemen.

De nieuwe ruimere opzet van de testfaciliteit maakt gebruik van zowel Japanse als Nederlandse innovatieve ideeën en technieken en dient als voorbeeld voor lokale chrysantentelers. Daarnaast biedt deze uitbreiding Deliflor Chrysanten de mogelijkheid om haar sterke positie in de Aziatische markt verder te versterken.

Tijdens de openingsceremonie benadrukten verschillende sprekers het belang van de tuinbouwsector, de noodzaak van innovatie binnen de Japanse bloementeelt en het succes van internationale samenwerking en kennisuitwisseling.

Na de officiële lintknipceremonie kregen de talrijk aanwezige gasten een rondleiding door de kas. De bewondering voor de nieuwe rassen, de vele gestelde vragen en de waardevolle discussies die daarop volgden, maakten het evenement tot een groot succes voor Deliflor.

Officiële opening van nieuwe vestiging Deliflor Japan in Hamamatsu Officiële opening van nieuwe vestiging Deliflor Japan in Hamamatsu Officiële opening van nieuwe vestiging Deliflor Japan in Hamamatsu Officiële opening van nieuwe vestiging Deliflor Japan in Hamamatsu Officiële opening van nieuwe vestiging Deliflor Japan in Hamamatsu Officiële opening van nieuwe vestiging Deliflor Japan in Hamamatsu Officiële opening van nieuwe vestiging Deliflor Japan in Hamamatsu Officiële opening van nieuwe vestiging Deliflor Japan in Hamamatsu

"Volg onze socials voor actueel nieuws"

Up to date blijven

Deliflor is regelmatig aanwezig op (inter-)nationale beurzen om haar assortiment te promoten. Op deze nieuwspagina houden we u op de hoogte van onze beursdeelnames, demonstraties en shows. Daarnaast introduceren wij met regelmaat nieuwe rassen op de markt. Deze noviteiten vindt u ook op deze pagina. En natuurlijk zijn er ook binnen Deliflor wereldwijd ontwikkelingen in onze veredelings- en bewortelingsactiviteiten en binnen onze vestigingen wereldwijd waar we u graag van op de hoogte houden. Wilt u graag actief op de hoiogte gehouden worden, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.


MEER WETEN?
BEL, SCHRIJF
OF NEEM
CONTACT MET
ONS OP!

HeaderAfbeelding
Deliflor