×
Beurzen en events

Uitstekende Delishow 2024

We kijken terug op een uitstekende Delishow 2024. Veel buitenlandse klanten hebben de reis naar Nederland ondernomen: zowel vanuit Europa als vanuit Azie en Zuid-Amerika hebben we veel klanten mogen ontvangen. Zij hebben veel nieuwe rassen en nummers in de kas gezien die mogelijkheden bieden voor de toekomst. Met recht waren het ‘the next gen’ chrysanten die te bewonderen waren zowel in de prachtige ambiance van de ontvangstruimte als in de kas waar een bloemenzee stond te bloeien. De roze variant van Commander, Commander Pink en de nieuwe witte enkelbloemige chrysant Mirana werden in bijzondere presentaties uitgelicht en mochten beide rekenen op veel belangstelling.

Nieuwe nummertjes die op belangstelling mochten rekenen van Nederlandse klanten en exporteurs zijn na afloop van de bloeiproef gebost om voor nadere kennismaking langs te brengen. Hiermee gaat de ontwikkeling van nieuwe sterke en toonaangevende rassen verder!

Uitstekende Delishow 2024 Uitstekende Delishow 2024 Uitstekende Delishow 2024 Uitstekende Delishow 2024 Uitstekende Delishow 2024 Uitstekende Delishow 2024

"Volg onze socials voor actueel nieuws"

Up to date blijven

Deliflor is regelmatig aanwezig op (inter-)nationale beurzen om haar assortiment te promoten. Op deze nieuwspagina houden we u op de hoogte van onze beursdeelnames, demonstraties en shows. Daarnaast introduceren wij met regelmaat nieuwe rassen op de markt. Deze noviteiten vindt u ook op deze pagina. En natuurlijk zijn er ook binnen Deliflor wereldwijd ontwikkelingen in onze veredelings- en bewortelingsactiviteiten en binnen onze vestigingen wereldwijd waar we u graag van op de hoogte houden. Wilt u graag actief op de hoiogte gehouden worden, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.


MEER WETEN?
BEL, SCHRIJF
OF NEEM
CONTACT MET
ONS OP!

HeaderAfbeelding
Deliflor